Пожежа у хостелі Запоріжжя: лікарі розповіли про стан госпіталізованих

Пожежа у хостелі Запоріжжя: лікарі розповіли про стан госпіталізованих
Будівля хостелу, де сталася пожежа

Наразі троє потерпілих перебувають у лікарні

Двоє з госпіталізованих людей при пожежі в хостелі Запоріжжя перебувають у стабільно важкому стані. Про це в ефірі «112 Україна» повідомила Олена Пономаренко, завідувач Запорізького опікового центру.

Пономаренко зазначила, що наразі троє з потерпілих при пожежі перебувають у лікарні, у 8-річної дівчинки незначні травми, а у старших, матері дівчинки і ще одного дорослого, важкі.

«Прогноз сумнівний, стан важкий стабільний на сьогодні. Опіки дихальних шляхів і токсична димова інгаляція», - додала завідувач.

Максим Дрозденко, власник будівлі, де сталася пожежа, зазначив, що він не займався питаннями, щоб здавати приміщення в оренду.

«Ніхто не перевіряв, чи включає орендар вночі електроприлади», - додав Дрозденко.

Раніше повідомлялося, що двох госпіталізованих через травми та опіки ввели у стан медикаментозного сну.

Нагадаємо, прокуратура Запорізької області розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі. Провадження відкрили за статтею про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Вирішується питання щодо затримання винних осіб.

Пожежа у будівлі, що була облаштована як хостел, сталася в ніч на 2 жовтня в Олександрівському районі Запоріжжя. В результаті п’ятеро людей загинули – чотири тіла виявили після гасіння пожежі, ще одна людина померла у лікарні. Причина виникнення пожежі наразі не відома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: