Правоохоронці розслідують дивну смерть депутата з Херсонщини

Правоохоронці розслідують дивну смерть депутата з Херсонщини

Відеокамери на вокзалі підтвердили, що чоловік ні з ким не конфліктував. У поліції спростовують факт пограбування

Запорізькі поліцейські розслідують причини смерті депутата Генічеської районної ради Костянтина Гурулева. Про це повідомляють в обласному управлінні поліції.

Як повідомляли херсонські інтернет-видання, Гурулев приїхав до Запоріжжя, щоб полетіти з місцевого аеропорту до Туреччини. Пізніше людину, схожу на нього, знайшли в районі залізничного вокзалу з важкою травмою голови. За повідомленнями ЗМІ, депутата доставили в лікарню, де він помер.

У поліції спростовують факт пограбування і викладають інший варіант подій. За час розслідування встановлено, що 12 березня цей чоловік з 15 години чоловік перебував на залізничному вокзалі Запоріжжя. Він за візуальними ознаками був у стані алкогольного сп'яніння і довго намагався придбати квиток, заважаючи іншим людям.

Щоб розібратися з ситуацією, прибули співробітники охорони вокзалу: вони відвели чоловік в зал очікування і залишили його там. Згідно камерам відеоспостереження громадянин не зникав. Близько опівночі чоловікові, який, як кажуть в поліції, на вокзалі в конфлікти не вступав і видимих тілесних ушкоджень не мав, викликали «швидку». Громадянина з особистими речами доставили в лікарню.

Як видно на камерах відеоспостереження, в лікарню він прибув на своїх ногах і в свідомості. Медики тілесних ушкоджень у нього на виявили.

14 березня, о 7 ранку, чоловікові стало гірше, лікарі діагностували травму голови - перелом черепа. Була проведена операція, але не приходячи до тями чоловік помер.

Для встановлення остаточної причини смерті буде проведена судово-медична експертиза. Встановлюються всі обставини події. Розслідування триває.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: