Представник Tesla в Україні припинив продажі електрокарів

Представник Tesla в Україні припинив продажі електрокарів

Презентація Tesla Model S на Київщині. Жовтень, 2015 рік

Один з представників «Тесли» в Україні – компанія «ВіДі» - згорнув продажі американських електромобілів

«Тесла» в Україні зазнала втрат. Один з представників культової американської компанії – київська компанія «ВіДі» - припинила продажі електромобілів. В чому причина такого рішення, представники дилера не пояснюють. На сайті «ВіДі», який був присвячений «Теслі», тепер написано: «Всі автомобілі TESLA розпродані. Сайт тимчасово не працює».

Скриншот сайту «ВіДі Тесла» Скриншот сайту «ВіДі Тесла»

«ВіДі» анонсувала початок продажів найпопулярнішого електромобіля в світі – Tesla Model S – у жовтні 2015 року. Голова автомобільного напрямку компанії Артем Ткаченко на своїй сторінці у Facebook усім обіцяв тест-драйв.

Однак сьогодні в салоні, де були представлені автомобілі Tesla - «ВіДі Автосіті Бориспіль» - «Главкому» повідомили, що компанія поки що відмовилася від імпорту цих електромобілів. І чи з’являться вони у продажу знов – невідомо.

Треба відзначити, що Tesla немає офіційних представників в Україні. Тому «ВіДі» займалася, як кажуть, «сірим» імпортом електромобілів. Однак, чомусь, урешті-решт вирішили відмовитися від статусу «сірого» дилера Tesla.

«ВіДі» - одна з найбільших компаній України серед тих, що спеціалізуються на продажі автомобілів. Має дилерські підприємства на Київщині та в Одесі. Власник компанії – Віталій Джуриньский.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: