Додон не хоче, щоб з Придністров’я виводили російські війська

Додон не хоче, щоб з Придністров’я виводили російські війська
Президент Республіки Молдова Ігор Додон
Фото ТАСС

Нічого спільного з інтересами Молдови виведення російських військ не має, вважає Додон

Виведення військ РФ з Придністров'я може призвести до зриву миротворчої операції в зоні конфлікту Питання про виведення військових РФ з Придністров'я не просунеться далі простих декларацій. Про це заявив президент республіки Ігор Додон.

«Впевнений, що цей черговий антиросійський демарш уряду Молдови залишиться тільки на рівні декларацій і спрямований на зовнішнього західного споживача в надії заручитися підтримкою для отримання чергової дози фінансових вливань», - сказав він.

Додон також вважає, що уряд вже усвідомив свою помилку і «дав задній хід», внісши поправки в декларацію. Він також підкреслив, що виведення військ РФ з Придністров'я може призвести до «зриву миротворчої операції в зоні конфлікту».

«Це показує непрофесіоналізм молдовських чиновників в цьому питанні і поспішність в деклараціях для того, щоб догодити своїм кураторам. Нічого спільного з інтересами Молдови це не має, і впевнений, що не підтримується більшістю молдавського народу», - сказав Додон.

Як повідомлялося раніше, постійний представник Молдови при ООН Віктор Морару звернувся до організації з проханням обговорити на 72-й сесії Генасамблеї питання про повне виведення з країни російських військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: