Президент призначив Романа Трубу директором Держбюро розслідувань

Президент призначив Романа Трубу директором Держбюро розслідувань
Роман Труба

Труба вважається креатурою секретаря РНБО Олександра Турчинова

Президент Петро Порошенко призначив Романа Трубу директором Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

«Президент Петро Порошенко підписав указ про призначення Романа Труби директором Державного бюро розслідувань», - йдеться у повідомленні.

Петро Порошенко зазначив, що окрім призначення керівника ДБР, конкурсна комісія також рекомендувала кандидатів на посади заступників керівника. «Я сподіваюсь, що конкурсний набір слідчих також забезпечить високий професіоналізм, високу транспарентність, високу незалежність цього органу і кожного із слідчих. Для того, щоб ми могли стверджувати що це є абсолютно новітній формат правоохоронної системи України», - додав він.

Як відомо, конкурсна комісія з обрання керівництва Державного бюро розслідувань проголосувала за призначення директором ДБР Романа Труби.

ЗМІ також повідомляли, що Труба вважається креатурою секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Нагадаємо, у фінал конкурсу вийшло 19 кандидатів. Це, зокрема, голова військової прокуратури Анатолій Матіос, екс-помічник президента Олексій Горащенков та прокурор Генпрокуратури Ольга Варченко.

Читайте також матеріал «Главкома»: Прорив Труби. Хто очолив Державне бюро розслідувань (ДОСЬЄ)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: