Гора великодніх пасок від Тимошенко. У мережі з'явились вражаючі фото (Фото)

Гора великодніх пасок від Тимошенко. У мережі з'явились вражаючі фото (Фото)

Противники Тимошенко критикують її за піар на пасках

Соціальні мережі наповнились фотографіями великодніх пасок, які горою лежать у церкві. Кожна з пасок запакована у пакет із партійної символікою партії «Батьківщина».

Як з'ясувалось, київський осередок партії Тимошенко вирішив передати 5 тисяч освячених пасок в зону АТО. Таким чином політична хоче привітати військовослужбовців та мешканців звільнених територій. І щоб освятити святковий хліб, його занесли до собору.

Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет на території Михайлівського Золотоверхого монастиря освятив паски. Сьогодні їх повезуть до українських військових, які перебувають у зоні проведення АТО у Донецькій та Луганській області.

Водночас журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва у себе на сторінці у Facebook обурилась: мовляв, «Все би нічого, але на них партійна символіка та атрибутика жінки, яка йде в президенти. Пропоную слоган: «Ваша мама Вас і на війні дістане»!».

Під дописом журналістки з'явилися коментарі, більшість з яких поділили точку зору авторки:

Данилюк-Єрмолаєву підтримав співробітник Адміністрації прездента Володимир Горковенко, якому не сподобалося, що паски під час освячення знаходилися на підлозі церкви.

Низка коментаторів поділяють його думку та засуджують «Батьківщину».

Водночас багато користувачів соцмереж схвально поставилися до ініціативи партії та не побачили приводу для критики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: