Прикордонники затримали на Львівщині двох французів з контрабандою

Прикордонники затримали на Львівщині двох французів з контрабандою
Затриманими виявилися двоє громадян Франції 1989 та 1991 років народження

Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону

Двох громадян Франції з контрабандою затримали у горах у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

«Учора на кордоні з Польщею співробітники відділу «Сянки» Мостиського прикордонного загону отримали інформацію від мешканця одного з сіл прикордоння про двох незнайомців з рюкзаками, які прямували в бік кордону», – йдеться в повідомленні.

Розшукати чоловіків вдалося неподалік інженерних прикордонних споруд за 700 метрів від кордону.

«Затриманими виявилися двоє громадян Франції 1989 та 1991 років народження. При собі вони мали пакунки із сигаретами різних марок загальною кількістю 1390 пачок. Також неподалік прикордонники знайшли автівку одного з них. У ході подальшого розбору правоохоронці з’ясували, що іноземці за день до цього легальним шляхом прибули в Україну через один із автомобільних пунктів пропуску. На меті мали перенести закуплені цигарки до Польщі, незаконно перетнувши державний кордон», – повідомили у ДПСУ.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетину кордону, вчиненої іноземцями, буде ухвалювати суд. Сигарети вилучили працівники митниці ДФС України. Їх сума оцінюється в майже 52 тисячі гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: