Прокуратура Києва проситиме підозрюваній у викраденні немовляти домашній арешт

Прокуратура Києва проситиме підозрюваній у викраденні немовляти домашній арешт

20-річній киянці загрожує до п’яти років за ґратами

Оболонський районний суд міста Києва у понеділок після 16 години розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу підозрюваній у викраденні півторамісячної дитини, сторона обвинувачення проситиме цілодобовий домашній арешт. Про це повідомляє з посиланням на інформацію прес-секретаря прокуратури міста Києва Надія Максимець у Facebook.

«Розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу підозрюваній у викраденні 1,5-місячної дитини відбудеться сьогодні після 16 години в Оболонському районному суді міста Києва», - повідомила вона.

З її слів, слідчий суддя у справі - Олена Жежера.

«Цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю. Вимагати тримання під вартою не дозволяє санкція статті - до 5 років», - додала вона, розповідаючи про запобіжний захід, якого проситиме прокуратура.

Нагадаємо, у п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

У суботу, 21 жовтня, викрадачку було затримано. Пізніше стало відомо, що за підозрою у скоєнні злочину було затримано і її співмешканця.

Поліція заявила, що перевірить інформацію щодо того, що жінка, яка підозрюється у викраденні немовля у Києві, викинула власну народжену дитину на смітник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: