Прокуратура вимагає у оточення Януковича повернути ліс, який вони пошкодили

Прокуратура вимагає у оточення Януковича повернути ліс, який вони пошкодили
antikor.com.ua

Орендар порушив вимоги чинного законодавства, зокрема, побудував споруду, чим пошкодив ліс

Прокуратура Київщини, на виконання доручення Генерального прокурора України, вимагає повернути ліс площею майже 50 га, який передано в оренду близькому оточенню колишнього президента Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Прокуратура Київщини, на виконання доручення Генерального прокурора України, вимагає повернути лісові ділянки загальною площею 48 га, який передано в оренду на 49 років близькому оточенню В.Януковича», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у 2012 році Київська обласна державна адміністрація передала особам, наближеним до колишнього першого віце-прем'єр-міністра за часів Януковича, в оренду на 49 років лісові ділянки загальною площею 48 га для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей.

Вказані землі перебували у постійному користуванні ДП «Київське лісове господарство» на території Дмитрівської сільської ради Києво-Святошинського району.

Орендар порушив вимоги чинного законодавства, зокрема, побудував споруду, чим пошкодив ліс.

Реагуючи на виявлені порушення, Києво-Святошинська місцева прокуратура звернулась до суду з вимогою розірвати договір оренди та повернути земельну ділянку державі, наголошує відомство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: