Протас за кордон не втік. НАБУ збирається просити про його арешт

Протас за кордон не втік. НАБУ збирається просити про його арешт
business-tv.com.ua

Ситник розраховує на обрання запобіжного заходу Протасу вже сьогодні

Детективи Національного антикорупційного бюро України будуть клопотати про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту для головного санітарного лікаря Святослава Протаса, затриманого напередодні за розкрадання держкоштів. Про це повідомив глава НАБУ Артем Ситник, інформує «телеканал 112».

«Він затриманий. Йому зараз оголошується підозра, буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу», - відповів Ситник на питання журналістів про правдивість інформації щодо того, що Протас виїхав за кордон.

Заступник голови САП Максим Грищук уточнив, що Протасу і затриманому разом з ним начальнику департаменту Санітарної служби України Олександру Чепурному оголошено про підозру. Санітарні лікарі регіонів проходять у справі як свідки.

Ситник також зазначив, що розраховує на обрання запобіжного заходу Протасу вже сьогодні.

На думку слідства, при реалізації виявленої схеми в якості премій незаконно нараховувалися бюджетні кошти, які потім переводилися в готівку і передавалися керівництвом обласних управлінь керівництву СЕС, яке в подальшому їх незаконно привласнювало. Йдеться про розкрадання бюджетних коштів на суму 400 тисяч грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: