Провокації РФ в окупованому Криму нагадують початок війни в Грузії, - Кулеба

Провокації РФ в окупованому Криму нагадують початок війни в Грузії, - Кулеба

У повідомленні ФСБ ключове - це не сам факт ДРГ, а обстріл з території України і загибель російського солдата

Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба заявив, що російські провокації в Криму нагадують дії РФ на початку війни в Грузії.

Про це він написав у своєму Facebook.

«У повідомленні ФСБ ключове - це не сам факт ДРГ, а обстріл з території України і загибель російського солдата. Не забувайте, що офіційно танки поїхали на Грузію, тому що в Південній Осетії загинули російські миротворці», - йдеться в повідомленні.

Кулеба зазначив, що «Путін діє по накатаній. І це його слабкість».

«Україна занадто ліберальна і хаотична, щоб вижити в цій боротьбі, але занадто живуча і навчена вмирати, щоб загинути. Все залежатиме від кожного», - зазначив він.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни».

Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: