Путін своїми заявами про зброю запустив механізм розвалу Росії – дипломат

Путін своїми заявами про зброю запустив механізм розвалу Росії – дипломат
Путін

Президент Росії Володимир Путін своїми нещодавніми заявами про військову могутність його країни змусить Захід вжити заходів зі стримування, які в кінцевому рахунку призведуть до її розвалу. Про це в коментарі для Крим.Реалії заявив колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

За його словами, світ не боїться погроз Путіна.

«Якщо перевести все це на нормальну мову, то перед нами мавпа з гранатою. Ще мені згадалися останні з'їзди ЦК КПРС - пізнього Леоніда Брежнєва, який розмахував ядерної дубиною і погрожував поставити всіх на місце. Насправді Володимир Путін підписав собі і Росії вирок. Тому що якщо Захід втягне Росію в справжню гонку озброєнь, то не мине й 5-10 років, як від цієї країни залишаться лише спогади. А потім хтось буде говорити, що «найбільшою катастрофою 21-го століття був розвал Російської Федерації», - сказав дипломат.

Огризко впевнений, що Росія у своїй експансії не буде спинятися, якщо їй не чинити опір.

«Лиходії не зупиняються, поки їм не протидіють. Як тільки вдарять по руках, бажання красти пропадає. Якщо ми і світове співтовариство вдаримо Путіна по руках і покажемо, що далі він уже не зможе зайти без серйозних наслідків, то, я думаю, ситуація принаймні буде керованою. Він прекрасно розуміє, що в разі ядерної війни зникне його Росія і він сам, і не зайде так далеко», - сказав ек-міністр.

Нагадаємо, Михайло Горбачов на сторінках американського журналу The Time закликав керівників Росії та США зупинити гонку озброєнь.

Росія заявила про успішний пуск ракети комплексу «Кинджал», про який раніше говорив хазяїн Кремля Володимир Путін у своїй промові 1 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: