Путін зібрав свій Радбез: розглядали «сценарії заходів антитерористичної безпеки» в окупованому Криму

Путін зібрав свій Радбез: розглядали «сценарії заходів антитерористичної безпеки» в окупованому Криму

Детально розглядалися сценарії заходів антитерористичної безпеки на сухопутному кордоні, в морській акваторії і в повітряному просторі окупованого Криму

Президент РФ Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

«Президент провів оперативну нараду з постійними членами Ради Безпеки. Обговорювалися додаткові заходи гарантування безпеки громадян і життєво важливих об'єктів інфраструктури Криму в зв'язку з запобіганням спецслужбами Російської Федерації теракту на півострові. Детально розглядалися сценарії заходів антитерористичної безпеки на сухопутному кордоні, в морській акваторії і в повітряному просторі Криму», - сказано в повідомленні прес-служби Кремля.

«У нараді взяли участь Голова Уряду Дмитро Медведєв, Керівник Адміністрації Президента Сергій Іванов, Голова Державної Думи Сергій Наришкін, Міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, Секретар Ради Безпеки Микола Патрушев, Міністр оборони Сергій Шойгу, міністр закордонних справ Сергій Лавров, директор Федеральної служби безпеки Олександр Бортніков, директор Служби зовнішньої розвідки Михайло Фрадков, заступник Секретаря Ради Безпеки Рашид Нургалієв», - зазначили в Кремлі.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни».

Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

Більше читайте в матеріалі «Главкому»: Чи здатен Путін розгорнути повномасштабну війну проти України? Аналітична записка

Дивіться також прес-конференцію в Главкомі: Чи здатен Путін розгорнути повномасштабну війну проти України із застосуванням ЗС РФ?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: