Путіну і Трампу нема про що розмовляти, - Bloomberg

Путіну і Трампу нема про що розмовляти, - Bloomberg

Взаємні поступки США і Росії зараз неможливі, - видання

З зустрічі Дональда Трампа і Кім Чен Ина вийшов би чудовий пропагандистський фільм для північнокорейського телебачення, але саміт Трампа і Путіна буде марнуванням часу, пише Bloomberg View.

«Американський президент любить пограти в державного мужа міжнародного масштабу, а Путіну подобається виглядати розсудливим і конструктивно мислячим. У них буде шанс вжитися в ці ролі. Але немає ніякої повістки дня, яку вони могли б обговорити, і вже тим паче немає жодної цілі для їхніх переговорів. А навіть якщо вони начебто про щось домовляться, це напевно відкрутять назад радники Трампа і Конгрес, постаравшись зробити так, щоб Трампа не вважали пішаком Путіна», - йдеться в статті.

У виданні йдеться, що взаємні поступки США і Росії зараз неможливі, оскільки «Путіну нема чого запропонувати Сполученим Штатам, а в порядку денному Трампа немає нічого, чого могла б посприяти Росія».

Бершидський вважає, що саміт Трампа і Путіна можна уподібнити так званим «кухонним дебатів» Хрущова і Ніксона в 1959 році в Москві.

У статті зауважено, що у Трампа є дар шоумена, але Путін за характером - повна протилежність Хрущову. «До того ж, якщо Ніксон і Хрущов були справжніми опонентами в ідеологічному плані, Путіну і Трампу сперечатися нема про що. Обидва люблять гроші і перемоги в іграх за принципом «все або нічого», обидва терпіти не можуть грати по яким би то не було правил, крім своїх власних. ні у Путіна, ні у Трампа немає ні чіткої ідеології, ні комплексу переконань, крім обумовленого доцільніст», - йдеться в статті.

«Саміт зможе стати тільки фейковий, постмодерністської реконструкцією діалогу Ніксона з Хрущовим. Коли-небудь лідери Росії і США зустрінуться, щоб відкрито обговорити, що вони можуть запропонувати один одному. Але Трамп і Путін навряд чи зроблять такий історичний крок», - підсумовує автор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: