Ще п’ятеро кандидатів вибули з конкурсу до Антикорупційного суду

Ще п’ятеро кандидатів вибули з конкурсу до Антикорупційного суду
Наступні спільні засідання ВККС та ГРМЕ заплановані на 23 січня, 24 січня та 28 січня
Фото: Центр Протидії Корупції / Facebook

Напередодні ще 10 кандидатів вибули з конкурсу до Вищого антикорупційного суду

Ввечері 22 січня закінчилось третє спільне засідання Громадської ради міжнародних експертів та Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо 9 кандидатів. За його підсумками ще 5 сумнівних кандидатів виключили з конкурсу до Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Так, сьогодні з конкурсу виключили  Василя Гончарука, Ігора Коса, Андрія Малєєва, Василя Постульгу та Валерія Станіславського.   

Кандидати мали можливість прокоментувати сумніви щодо їхньої доброчесності та професійності, висловлені міжнародними експертами, а також відповісти на додаткові запитання.

Своєю чергою, участь у конкурсі за результатами сьогоднішнього засідання продовжують Сергій Боднар, Маркіян Галабала, Ольга Саландяк  та Валерія Чорна.

Наступні спільні засідання ВККС та ГРМЕ заплановані на 23 січня, 24 січня та 28 січня. Під час них вирішиться доля ще 20 кандидатів до Антикорсуду.

Під час першого спільного засідання із конкурсу вибуло 8 сумнівних кандидатів, серед яких було кілька так званих суддів Майдану та тих, хто їх покривав.

За підсумками другого засідання ще 9 сумнівних кандидатів виключили з конкурсу до Вищого антикорупційного суду. Один кандидат покинув конкурс за власним бажанням, а двох — допустили ВККС та ГРМЕ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: