Рабінович домагається звільнення пенсіонерів від оплати за комуналку

Рабінович домагається звільнення пенсіонерів від оплати за комуналку
Вадим Рабінович хоче звільнити пенсіонерів від сплати за послуги ЖКГ

Нардеп зареєстрував законопроект, який звільняє громадян похилого віку від оплати житлово-комунальних послуг

У Верховній Раді України зареєстрований законопроект №8485 про внесення змін до закону «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні» щодо звільнення громадян похилого віку від оплати житлово-комунальних послуг. Автором законопроекту є народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

На думку політика, сьогоднішня влада, повністю «ігноруючи норми Конституції України, намагається через підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги позбавити пенсіонерів та інших осіб похилого віку останнього, що у них ще залишилося, - житла», відібравши його через несплату боргів за житлово-комунальні послуги.

«Не шанований у нас президент Білорусі Олександр Лукашенко вже скасував оплату комунальних послуг для літніх людей, в РФ теж після досягнення людиною 70-річного віку оплата комунальних послуг проводитися не буде. А чим ми гірші? Я подав аналогічний законопроект до парламенту, тому що вважаю, що ми маємо всі можливості скасувати оплату комунальних платежів для пенсіонерів і пропоную депутатському корпусу підтримати мою ініціативу, а не йти на повідку в уряду, який бореться з бідністю не шляхом підвищення соціальних стандартів, а знищує народ своїми «реформами», - заявив парламентарій.

Відзначимо, законопроект №8485 передбачає: гарантування державою кожному ветерану праці та громадянину похилого віку належного рівня життя, задоволення різноманітних життєвих потреб, надання різних видів допомоги шляхом, в тому числі, звільнення від оплати житлово-комунальних послуг; звільнення громадян похилого віку від оплати послуг ЖКГ і безкоштовне надання громадянам похилого віку, які проживають в житлових будинках, що не мають центрального опалення, палива в межах норм, встановлених урядом України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: