Рабінович побачив «світлий образ» в антикорупційній боротьбі

Рабінович побачив «світлий образ» в антикорупційній боротьбі
Вадим Рабінович

Нардеп сподівається, що в Україні судова система запрацює так само, як і в Америці

Треба допомогти очільнику НАБУ Артему Ситнику створити антикорупційний суд, вважає нардеп і лідер партії «За життя»  Вадим Рабінович. Про це він заявив в прямому ефірі програми «Вечірній прайм» на телеканалі 112-Україна

«Це дуже важливо, більше судів - хороших і різних. Ми будемо всіляко підтримувати Ситника, захищати, він - «світлий образ» в антикорупційній боротьбі, він першим розворушив це «антикорупційне болото». Потрібно садити всіх до одного, всіх тих паразитів, які сьогодні розграбували нашу багату країну!» - заявив Рабінович.

«Створення антикорупційного суду - найважливіша справа в боротьбі з корупцією, і прийняття закону про тимчасові слідчі комісії, без яких парламент це просто ширма, - ось дві речі, навколо яких сьогодні повинні були об'єднатися депутати, щоб якомога швидше прийняти їх», - переконаний народний депутат.

«Починаючи з дитячого садка всі питання вирішуються фінансово. Хочеш віддати дитину в школу - плати, в інститут - плати. Молоді хлопці йдуть в юридичний для того, щоб чесно судити - чи просто відбити, вкладені в освіту гроші, і заробити? Без чесних судів, без виборності - відкликання суддів ми не вирішимо це ключове питання. Америка свого часу зробила так само, коли країну захлеснула корупція. І дай Бог, щоб у нас така ж як в Америці судова система запрацювала!», - резюмував Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: