Рабінович попередив, що МВФ готує «абсолютне вбивство» України

Рабінович попередив, що МВФ готує «абсолютне вбивство» України
Вадим Рабінович

Рабінович переконаний, що виконання вимог МВФ завдасть шкоди низці галузей української економіки

Рекомендації Міжнародного валютного фонду для отримання Україною чергового траншу фінансової допомоги йдуть врозріз з інтересами країни і її громадян. Таку думку в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

«Європа робить те, що вигідно їй. Швейцарія робить те, що вигідно Швейцарії. А ми повинні робити те, що вигідно Україні і її громадянам. А не чекати щоразу, що ще одне міжнародне агентство скаже: «А тепер спробуйте посипати їх дустом», - і сипати дустом. Я читав рекомендації, які дав МВФ для отримання наступного траншу. Може, ми самі вже краще застрелимося?»- саркастично зауважив Рабінович.

За його словами, виконання таких вимог МВФ завдасть шкоди низці галузей української економіки, а також безпосередньо самим громадянам країни.

«Знову продати землю, знову пенсії, знову, знову, знову. Що це за організація така?! І ми її слухаємо, і все. То вони нам потрібні, то вони нам не потрібні. Ви розумієте, не можна продати Україну, в тому числі і МВФ. Треба їм сказати: Україна не продається! Так не можна, хлопці. Будь-яка людина або організація, яка робить погано для жителів України, для країни - вона автоматично ворожа для нас. А якщо ми підтримуємо ворога, то ми взагалі не розуміємо, що робим », - переконаний парламентарій.

Він вважає за необхідне ретельно розібратися в цьому питанні і відхилити умови співпраці, що шкодять Україні.

«Повторюю: нові вимоги МВФ для України - абсолютне вбивство. Я хочу, щоб ви це почули і зрозуміли. І у нас немає іншого шляху, окрім як закінчити цю вакханалію - побиття нашої промисловості, побиття нашого сільського господарства, побиття людей, яких намагаються зробити якимось придатком», - заявив Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: