Рабінович пояснив, чому країні необхідні дострокові вибори

Рабінович пояснив, чому країні необхідні дострокові вибори
Вадим Рабінович
Фото: Віктор Ковальчук, АСН

Лідер партії «За життя» запевнив, що був би радий не критикувати парламент, уряд і президента, якби вони не давали для цього підстав

В Україні необхідно провести дострокові президентські і парламентські вибори, тому що влада остаточно втратила довіру громадян. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«У нас країна з непередбачуваним минулим і непередбачуваним майбутнім. Все залежить від дуже багатьох чинників. Але моя думка не змінилася. Я думаю, що в наступному році ми з вами будемо (голосувати, - ред.). На президентських і парламентських виборах. У мене таке внутрішнє переконання. Воно не пов'язане з абсолютним знанням - швидше, з моїм розумінням. Звичайно, я можу помилятися, як і всі, але поки в політиці у мене це не виходило», - заявив Рабінович.

Політик підкреслив, що зазвичай всі його прогнози, озвучені в телеефірах або на акціях, згодом підтверджуються подіями, які відбуваються в країні.

«Чому я так думаю - це друге питання. Я вважаю, що дострокові вибори - найкращий вихід для країни. Міняти владу в країні треба демократичним шляхом. Я вважаю, що, незважаючи на все, що відбувається, ми не повинні йти знову громити країну свою - ми повинні домогтися дострокових виборів. Тому що владі не довіряє ніхто. Знаєте, як пишуть: «Владі довіряють сьогодні 18%». Але можна ж сказати інакше: «Владі не довіряють 82%». Все залежить від формулювання. Що стосується небажання політиків взагалі йти на вибори поки - це суперечить демократії», - переконаний народний депутат.

На підтвердження своїх слів політик зачитав заголовки свіжих новин у сфері економіки України.

«Я знову читаю новини, і тільки сьогодні: «Україна - в трійці найбільших країн з тіньовою економікою в світі». Дорогі друзі, вдумайтеся. Ми боремося на смерть з корупцією, з «тінню». В результаті загнали в тінь все, що могли. А тепер обсяг цієї тіні. У нас весь дохід нашого бюджету - це приблизно 600 мільярдів гривень. Два трильйони гривень знаходяться в тіні. Ось результати реформістських досліджень», - констатував Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» запевнив, що був би радий не критикувати парламент, уряд і президента, якби вони не давали для цього підстав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: