Рабінович закликав опозицію об'єднатися, щоб нинішня влада знову не перемогла

Рабінович закликав опозицію об'єднатися, щоб нинішня влада знову не перемогла
Вадим Рабінович закликає опозицію об'єднатися 

Нардеп зауважив, що в нього є маса політичних і особистих претензій практично до всіх політичних сил країни

Українські опозиційні партії повинні об'єднатися, щоб не дозволити нинішній владі знову перемогти на виборах. Про це заявив народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в своєму зверненні до лідерів опозиційних політичних партій України, оприлюдненому на його сторінці в Facebook.

На думку депутата, нинішня влада в разі перемоги, «не зможе покінчити з війною і економічною кризою».

«Сьогодні стало абсолютно ясно, що влада продовжує йти шляхом потурання МВФ (Міжнародного валютного фонду, - ред.), подальшого зростання тарифів для населення, повного продажу промислових активів, що залишилися і розорення України», - переконує Рабінович.

Він зазначив, що незважаючи на протиріччя між представниками опозиції, вони повинні об'єднатися, щоб виконати «вимогу народу» - змінити існуючу владу.

«У мене є маса політичних і особистих претензій практично до всіх політичних сил країни (думаю, і у них є до мене). Однак зустрівшись з величезною кількістю своїх виборців за останні два тижні, я побачив, що люди вимагають одного - зміни влади! А ця зміна неможлива при розрізненості опозиційних сил», - пояснив нардеп.

 «Для мене і нашої партії - це непростий крок. В першу чергу, я звертаюся до керівників Опоблока, «Відродження», Аграрної партії та інших опозиційних сил», - уточнив Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: