Рабінович запропонував новий рецепт люстрації

Рабінович запропонував новий рецепт люстрації
Нардеп Вадим Рабінович

Рабінович переконаний, що в країні впроваджуються «руйнівні реформи»

В Україні необхідно провести люстрацію за дуже простим механізмом: автоматично виключити з влади тих, хто правив країною 20 років - в Адміністрації президента, уряді, в обласних адміністраціях. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в інтерв'ю програмі «Трибуна», яка вийшла в ефірі вінницького телеканалу «Вінтера».

«Пропоную провести дуже просту люстрацію. Ті, хто правили країною 20 років - в Адміністрації президента, в Кабміні, в обласних адміністраціях - просто автоматичні не допускаються до влади, виключаються з неї. Натворили за 26 років таке, що нам тепер неможливо жити. Україна була шостою країною в світі по космонавтиці, а тепер подивіться, що твориться - випускають каструлі по три робочих дні на тиждень на «Південмаші», третина країни поїхала наймитувати, молодь не бачить тут своєї реалізації, люди похилого віку змушені ледве виживати, науку знищили. І все незрозуміло для чого, немає розуміння, що ми в результаті будуємо, невже будуємо країну тільки для зграї жадібних чиновників?»- обурився Рабінович.

При цьому він запропонував «інший варіант» розвитку економіки України.

«Наша партія пропонує будувати незалежну, позаблокову Україну, з сильно розвиненою економікою, що спирається на аграрний сектор, хай-тек і банківську сферу по типу« Швейцарії Східної Європи ». А що пропонують будувати інші? Цього ж не прозвучало. Той будував бандитську країну, інший країну суцільних казнокрадів, третій ще щось... Так не можна! Ми повинні запропонувати нашим дітям інший варіант! І ми, як опозиція, це пропонуємо», - сказав парламентарій.

Рабінович зазначив, що нинішня опозиція вже не має ніякої політичної сили, зокрема Опозиційний блок повністю «продався владі», підтримуючи бюджети чинного прем'єр-міністра Володимира Гройсмана або екс-глави Кабміну Арсенія Яценюка.

«Я не думаю, що в Україні зараз існує якась інша реальна конструктивна парламентська опозиція. Тому що Опозиційний блок продався повністю владі. Вдумайтеся в те, що ця «опозиція» голосує за законопроекти, які передають Конституційний суд в управління президенту або підтримують голосами бюджети Гройсмана або Яценюка. Хіба це опозиція?» - заявив депутат.

Що стосується роботи уряду, то Рабінович переконаний, що в країні впроваджуються «руйнівні реформи».

«Те, що сплановано «геніальними стратегами» нинішнього Кабміну, особливо в охороні здоров'я, - це відкрите знищення держави і народу. Що це за медична реформа, яка має на увазі, що онкологічних хворих не потрібно лікувати, «швидкі» скасовувати, лікарні закривати, а головне - порушувати Конституцію, де по 49-й статті нам гарантується безкоштовне медобслуговування? Але плювали у нас на закони, плюють і на Конституцію! Вдумайтеся, глава МОЗ на очах у всіх нас закупила прострочених ліків, засекретила всі дані про покупку», - повідомив політик.

Рабінович виступив проти «економічних дій» нинішньої влади і закликав українців до перевиборів.

«Унікальність нашої партії в тому, що ми опонуємо владі і минулого, і нинішнього. І нам це робити просто, тому що я особисто ніколи не був у владі. Ні з минулою, ні з нинішньою владою мене нічого не пов'язує. І мені не соромно за те, що я роблю. Жодного разу я не голосував разом з нинішньою владою, не підтримував їх тарифи, убивчий для пенсіонерів бюджет, дії НБУ зі вбивства гривні. Ми закликаємо до перевиборів, ми проти економічних дій влади, ми знаємо, що Україну чекає велике майбутнє, ми ще в борг МВФ будемо давати!» - резюмував Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: