Рада розглядає поправки до судової реформи, у залі присутні близько 50 депутатів (фото)

Рада розглядає поправки до судової реформи, у залі присутні близько 50 депутатів (фото)
Фото: УНІАН

Оскільки у сесійній залі немає необхідної навіть для мінімального результативного голосування кількості депутатів у 226, то всі правки, які ставитимуться на голосування, в будь-якому випадку буде відхилено

Верховна Рада України продовжила розгляд поправок до президентського проекту Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів (№6232).

Законопроект розглядається у другому читанні в рамках судової реформи. Розгляд правок до нього розпочався на засіданні ВР напередодні, 7 вересня. Усього їх 4 тис. 383, вчора було розглянуто лише 480.

Так, розгляд правок планується продовжувати і сьогодні, і на наступному пленарному засіданні - 19 вересня.

Водночас, коли почався розгляд цього законопроекту після перерви у ранковому засіданні, у сесійній залі візуально знаходилося близько 50 депутатів.

Оскільки у сесійній залі немає необхідної навіть для мінімального результативного голосування кількості депутатів у 226, то всі правки, які ставитимуться на голосування, в будь-якому випадку буде відхилено.




 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: