Рада розгляне пенсійну реформу 21 вересня

Рада розгляне пенсійну реформу 21 вересня
Представник уряду в парламенті Вадим Денисенко

Денисенко стверджує, що освітню реформу Рада розгляне у вівторок, 5 вересня, а медреформу - в четвер, 7 вересня

Верховна Рада України розглядатиме пенсійну реформу 21 вересня. Про це в ефірі «112 Україна» повідомив представник уряду в парламенті Вадим Денисенко.

«Пенсійна реформа – це трохи більше ніж 2,5 тис. поправок і було прийнято рішення, що давайте спочатку (приймемо – ред.) освітню реформу, де менше правок і є найбільше консенсусу на сьогоднішній день у залі парламенту. Потім переходимо до медичної реформи, там більше 1 тис. правок», - сказав Денисенко.

Він прогнозує, що парламент розглядатиме медичну реформу мінімум один робочий день. Таким чином, освітню реформу Рада розгляне у вівторок, 5 вересня, а медреформу у четвер, 7 вересня.

«Потім на наступному тижні, на наступному сесійному тижні – це 21 вересня буде розглядатися пенсійна реформа. Там близько 2,5 тис. правок і очевидно, цей розгляд займе не менше ніж 1,5-2 дні», - уточнив Денисенко.

При цьому він додав, що остаточне рішення буде прийнято в понеділок під час погоджувальної ради.

«Було прийнято рішення (під час наради керівників фракцій з головою ВР – ред.) про те, що всі реформи, абсолютно всі реформи, всі кардинальні закони на цій сесії не будуть йти за скороченою процедурою, за процедурою Ad hoc. Будемо голосувати всі реформи постатейно», - сказав Денисенко.

За словами нардепа, наразі ведуться переговори щодо реформ з усіма політичними силами парламенту.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман проситиме Верховну Раду розглянути законопроект про пенсійну реформу у вересні. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: