Рада сьогодні продовжить розгляд проекту закону про Антикорупційний суд

Рада сьогодні продовжить розгляд проекту закону про Антикорупційний суд

Відповідно до порядку денного на 5 червня заплановано майже 30 питань

Верховна Рада України сьогодні продовжить розглядати законопроект про Антикорупційний суд у другому читанні. Про це свідчить план роботи на 5 червня, опублікований на сайті парламенту.

Народні обранці продовжать проходити поправки до законопроекту № 7440 про Вищий антикорупційний суд. Загалом їх 1927, упродовж середи та четверга минулого пленарного тижня встигли пройти 1274.

План роботи на сьогодні містить також блок документів для включення до порядку денного сесії, зокрема проект змін до закону "Про публічні закупівлі" та інших актів, позначений як невідкладний.

Заплановано розгляд у повторному першому читанні доопрацьований законопроект про кримінальні проступки та їхні розслідування, а також проект закону про приватну детективну діяльність із пропозиціями президента.

Окрім того, парламент планує внести зміни до Податкового та Митного кодексів щодо поширення на ООС пільг, установлених на час проведення АТО. Народні обранці матимуть можливість вирішити, чи впроваджувати окремі тарифи на видання для мешканців підконтрольних районів Донецької та Луганської областей.

У порядку денному кілька проектів постанов про перейменування населених пунктів.

Мають намір розглянути основний та альтернативні законопроекти про Нацбюро фінбезпеки та законопроекти про поводження з відходами.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: