Рада у четвер розгляне президентський законопроект про нацбезпеку

Рада у четвер розгляне президентський законопроект про нацбезпеку

У залі зареєструвалися 367 народних депутатів

Верховна Рада у четвер планує розглянути президентський законопроект про національну безпеку та визначитися щодо скорочення кількості парламентських комітетів. Про це сказано у порядку денному на сьогодні.

Також серед іншого парламентарі планують визначитися щодо звернення Верховної Ради України до міжнародного співтовариства щодо неприпустимості будівництва газопроводу «Північний потік-2» та монополії РФ на газових ринках світу, розглянути законопроект про дипломатичну службу та ратифікувати низку угод, серед яких угода між Україною та Міжнародним банком реконструкції щодо доступу до довготермінового фінансування.

Крім цього депутати планують розглянути урядовий проект закону про внесення змін до закону «Про житловий фонд соціального призначення», проект закону про внесення змін до деяких законів у сфері використання ядерної енергії та законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур.

У порядку денному також серед іншого передбачено розгляд законопроекту про обмеження розміщення офісів у житлових будинках, урядового законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав, змін до законодавства стосовно відновлення кредитування, змін до деяких законодавчих актів України щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, проекту закону про ідентифікацію поліцейських.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: