Радіостанцію одіозного російського журналіста Доренка вимкнули з ефіру

Радіостанцію одіозного російського журналіста Доренка вимкнули з ефіру

Радіостанція «Говорит Москва» припинила мовлення

Радіостанції «Говорит Москва» вимкнули мовлення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор станції одіозний російський пропагандист Сергій Доренко.

«Радіостанції «Говорит Москва» зовсім вимкнули мовлення. Нас більше немає в ефірі. Винна у цьому «Русская медиагруппа», - написав він.

ЗАТ «Русскую медиагруппу», яку обвинувачує Доренко, очолює Роман Саркісов. А контролюють цей медіахолдинг «ИФД КапиталЪ» Вагіта Алекперова і Леонід Федуна (ЗАТ «Медіаінвест» и ЗАТ «УК Менеджмент-центр»). Примітно, що Алекперов за даними Forbes входить до десятки найбагатших олігархів Росі зі статками близько $9 млрд.

Сергій Доренко відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями.У 2015 році Головне слідче управління МВС України 9 лютого 2015 року відкрило досудове провадження за фактом закликів пана Доренка до зміни територіальної цілісності України . 1 ст. 110 Кримінального кодексу України), які поширюються в мережі Інтернет, зокрема в публікації «Сергій Доренко: Кращий вихід для України - це поділ».

«Центральна, Південна і Східна Україна входять до складу Росії областями без усіляких безглуздих автономій. Західна Україна йде до такої-то матері, і всі щасливі. Чим погана ідея?», - йдеться в публікації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: