Режисер фільму «Міф» про Василя Сліпака покінчив життя самогубством

Режисер фільму «Міф» про Василя Сліпака покінчив життя самогубством
Леонід Кантер

Поліція знайшла передсмертну записку та вогнепальну зброю

На Чернігівщині унаслідок вогнепального поранення помер український режисер Леонід Кантер. За попередніми даними, Кантер покінчив життя самогубством.

Інформацію підтвердили в поліції Чернігівської області. Також факт загибелі Кантера підтвердила його колега Катерина Мізіна, про самогубство режисера також пише військовий Олександр Чуб.

Повідомлення до поліції надійшло 4 червня, близько 22 год. На місці поліція знайшла передсмертну записку та вогнепальну зброю. 

«Чоловік мав смертельне поранення в щелепу. Характер поранення та передсмертна записка вказують на те, що це було самогубство», — сказав речник поліції області Сергій Бриль.

Наразі поліція відкрила провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Зазначимо, що за фактом загибелі за будь-яких обставин слідчі спочатку відкривають справу за цією статтею.

Правоохоронці схиляються до версії про самогубство, зараз планують опитати родичів, аби встановити причини загибелі Кантера.

Леонід Кантер був режисером фільму «Міф» про Василя Сліпака, оперного співака та учасника бойових дій, який загинув на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: