РФ просить про зустріч із затриманими на кордоні з Кримом військовими

РФ просить про зустріч із затриманими на кордоні з Кримом військовими
Адмінкордон з Кримом

Генеральне консульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту

Генеральне консульство Росії в Одесі направило Україні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують особу та громадянство затриманих на адмінкордоні з Кримом військових, а також організувати зустріч з ними. Про це ТАССповідомили в прес-службі посольства РФ в Києві.

«У зв'язку з поширеною в українських ЗМІ інформацією про затримання 20 листопада 2016 року органами СБУ громадян Російської Федерації М.Є. Одінцова і А.В. Баранова генеральне консульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують їх особу та громадянство, а також організувати зустріч російського консульського співробітника з затриманими», - зазначили в посольстві.

Як повідомлялося, сьогодні українські спецслужби затримали на кордоні з Кримом двох дезертирів, які після анексії півострова перейшли служити в російську армію.

Російська сторона в зв'язку з цим заявила, що колишніх українських військових, які зрадили присягу, нібито виманили на пункт «Джанкой».

За даними СБУ, затримані зрадники-колишні військовослужбовців ЗСУ хотіли купити в Україні документи про вищу освіту, щоб потім стати офіцерами російської армії.

Центральний районний суд міста Миколаїв обрав запобіжний захід двом затриманим військовослужбовцям у вигляді арешту на два місяці з можливістю внесення застави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: