Рівненські правоохоронці «по гарячих слідах» вийшли на слід вбивці

Рівненські правоохоронці «по гарячих слідах» вийшли на слід вбивці
Вилучений арсенал зброї

Одна година знадобилось поліцейським, щоб перехопити автомобіль зловмисників

Вчора близько 14:20 до рівненської поліції надійшло повідомлення,що у селі Люхча Сарненського району невідомий чоловік заподіяв вогнепальне поранення 54-річному місцевому жителю. Чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. Зловмисник зник з місця події на автомобілі білого кольору марки «Chevrolet», повідомили в обласному відділу Нацполіції.

Вже за кілька годин поблизу Рівного працівники управління карного розшуку та патрульні поліцейські затримали зазначений автомобіль, у якому знаходилось п’ятеро осіб. Деякі із чоловіків намагалися втекти від правоохоронців. Втім, зловмисників затримали.

«Під час поверхневого огляду затриманих і транспортного засобу поліцейські виявили явні сліди вчинення ними кримінального правопорушення. Чотирьох осіб вже затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ними проводяться першопочаткові слідчі дії», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook додав, що у застриманих знайшли два пістолети Форт, пістолет Макарова, автомат Калашникова і боєприпаси до них.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: