Росія перекинула на Донбас нову групу снайперів та «свіже» озброєння

Росія перекинула на Донбас нову групу снайперів та «свіже» озброєння

Випускники школи снайперів у Ростовській області прибули в Новоазовськ

Росія продовжує направляти на Донбас своїх військових та озброєння. Зокрема, наприкінці липня з Ростовської області прибула група снайперів. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Триває доукомплектування снайперських підрозділів окупаційних військ випускниками школи снайперів ГРУ ГШ ЗС РФ в Ростовській області, п'ятеро з яких в кінці липня прибули в «9 ошмсп мп» (Новоазовськ)», - йдеться в повідомленні.

Також «ІС» інформує, що для забезпечення діяльності частин і з'єднань терористичних військ з території Росії в «ЛДНР» протягом тижня було доставлено близько 730 т паливно-мастильних матеріалів, 170 т боєприпасів, 2 од. 122-мм РСЗВ «Град».

Як повідомляв «Главком», за минулу добу незаконні збройні формування 34 рази порушили перемир’я. 10 разів ворог застосовував міномети, 5 – озброєння БМП, 13 разів бив з гранатометів. Внаслідок бойових дій один наш військовий загинув, ще один отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: