Росія перекинула в окупований Крим майже 23 тис. військових

Росія перекинула в окупований Крим майже 23 тис. військових
Російські війська в окупованому Криму

Усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори, де найбільшою цінністю є російська зброя, зазначила Климпуш-Цинцадзе

Окупувавши Крим, Росія заповнила його такою кількістю зброї, яку має далеко не кожна європейська країна. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, оприлюднивши інфографіку «Кількість російських військ в анексованому Криму».

«Міфічний герой Мідас перетворював усе, до чого торкався, на золото, а усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори, де найбільшою цінністю є російська зброя, яку тримають безправні і злиденні люди», - зазначила вона.

Як свідчить інфографіка, зокрема, Росія перекинула в окупований Крим 22900 військових, 583 ББМ, 113 бойових літаків, 16 берегових ракетних комплексів. Також РФ має в Чорному морі біля берегів окупованого півострова 5 підводних човнів, 30 бойових кораблів.

27_02

Коментуючи ці дані, Климпуш-Цинцадзе висловила сумнів у силі РФ. «Чи справді вона така сильна? Ні. Як і вся сучасна Росія, її армія теж є радянським спадком із минулого. Сила Росії в її зухвальстві і нерішучості вільного світу», - вважає вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: