Росія проводить військові навчання в окупованому Криму

Росія проводить військові навчання в окупованому Криму
Фото: російські військові ( mil.ru)

Масштабні військові навчання відбудуться в Південному військовому окрузі, в який входить окупований Крим

Російська Федерація 5 вересня почала масштабні військові навчання на 19-ти полігонах Південного військового округу, в який входить окупований Крим. Про це повідомляє DW.

Повідомляється, що навчання російських ракетних військ і артилерії відбудеться на 19-ти полігонах Південного військового округу РФ, зокрема, в Ростовській, Волгоградській областях, Краснодарському і Ставропольському краях, Дагестані, Північної Осетії, окупованому Криму, а також на територіях російських військових баз в Абхазії, Вірменії та Південної Осетії. Згідно з інформацією видання, навчання артилеристів відбуватиметься упродовж наступного місяця.

«Військові освоять нові форми і способи виконання вогневих завдань з підтримки мотострілкових і танкових підрозділів у складній обстановці сучасного загальновійськового бою. Особливу увагу буде приділено тренувань в системі розвідувально-вогневих і розвідувально-ударних контурів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні Сили України у вересні проведуть командно-штабні навчання «Непохитна стійкість – 2017» із залученням військ та оперативних резервів одночасно з російсько-білоруськими навчаннями «Захід-2017».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: