Росія в 2018 році скоротить витрати на оборону - Путін

Росія в 2018 році скоротить витрати на оборону - Путін

Плани із переоснащення армії РФ не будуть змінені

Президент Росії Володимир Путін заявив про те, що в наступному році Російська Федерація скоротить свої витрати на оборону, повідомляє прес-служба Кремля.

На зустрічі з керівником фракції «Єдиної Росії» Володимиром Васильєвим Путін розповів про майбутні зміни в держбюджеті.

«Але я хочу нагадати, значна економія бюджету на наступний рік передбачається, до речі кажучи, за рахунок скорочення статей на оборону. Це не пов'язано зі скороченням наших планів з переоснащення армії і флоту», - зазначив глава РФ.

За його словами, держава буде виконувати оборонне замовлення і буде працювати над новою програмою. «У нас за планом деякі скорочення є в порівнянні з минулим, тому тут потрібно буде дуже уважно подивитися на питання, які виникають завжди в ході підготовки основного фінансового документа країни», - сказав Путін.

Крім того, він додав, що ці питання стосуються не тільки сфер оборони та безпеки, а й економіки, соціальної сфери, охорони здоров'я та рівня заробітної плати.

Раніше президент РФ Володимир Путін вніс до Держдуми проект закону про ратифікацію протоколу до російсько-білоруського угодою з протиповітряної оборони. Угода стосується створення єдиної регіональної системи ППО Росії і Білорусі.

Стверджується, що реалізація протоколу дозволить «підвищити надійність охорони зовнішнього кордону Союзної держави в повітряному просторі» і буде сприяти зміцненню безпеки Росії і Білорусі. Крім того, реалізація документа не потребуватиме додаткових бюджетних асігнованій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: