Росія запустила залізницю в обхід України

Росія запустила залізницю в обхід України

Рішення про будівництво залізничного обходу України для поїздів, що прямують з центральних районів країни до південних регіонів РФ, було прийнято Росією на початку 2015 року

Залізниця, яка побудована в Ростовській і Воронезької області РФ в обхід території України, введена в дію, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на інформоване джерело.

«Робочий рух на ділянці Журавка - Міллерово відкрито. Таким чином, можна сказати, що почалася експлуатація цієї двухпутной електрифікованої залізниці, яка будувалася в обхід сусідній України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «інтенсифікація руху на гілці зростатиме, відповідні плани реалізуються міністерством транспорту, Російськими залізницями, іншими профільними структурами».

«Ділянка Журавка - Міллерово, розташований на території Ростовської та Воронезької областей, дозволив поєднати залізничним сполученням російські регіони в обхід України. Рішення про будівництво залізничного обходу сусідньої держави для поїздів, що прямують з центральних районів країни у південні регіони, було прийнято РФ у 2015 році», - підкреслює видання.

Раніше в понеділок міністр транспорту РФ Максим Соколов заявив, що ділянку Журавка - Міллерово забезпечить Росії незалежність від проходження кордону сусідньої України.

Рішення про будівництво залізничного обходу України для поїздів, що прямують з центральних районів країни до південних регіонів РФ, було прийнято Росією на початку 2015 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: