Росія заздалегідь знала про хімічну атаку у Сирії, —ЗМІ

Росія заздалегідь знала про хімічну атаку у Сирії, —ЗМІ

Російський безпілотник був помічений над госпіталем

У Сполучених Штатах дійшли висновку, що Росія заздалегідь знала про хімічні атаки в Сирії. Також повідомляється, що російський безпілотник був помічений над госпіталем, куди бігли люди після хіматаки.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на джерела серед керівництва у США.

Зазначається, що за декілька годин дрон зник, однак російський літак завдав удару по госпіталю. США вважають це спробою приховати використання хімічної зброї.

За словами чиновника, присутність дрону над госпіталем не може бути збігом обставин і що Росія повинна була знати про хімічну атаку, і що жертви звертатимуться по допомогу.

Як повідомляв «Главком», президент США Дональд Трамп у ніч проти 7 квітня віддав наказ завдати удару по авіабазі в Сирії. 59 ракет класу Tomahawk було випущено з американського корабля в Середземному морі.

Удари були спрямовані проти баз сирійських ВПС, закритих ангарів, заправної і логістичної інфраструктури, бункерів зі зброєю, систем ППО і радарів.

У суботу Дональд Трамп привітав американських військових чоловіків і жінок з успішним ударом по авіаційній базі лояльних режиму Асада військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: