Росія знову відправила на Донбас ешелони зі зброєю та технікою

Росія знову відправила на Донбас ешелони зі зброєю та технікою
Ешелони з військовою технікою

На станцію «Іловайськ» приїхали два ешелони з військовою технікою та матеріально-технічними засобами

З території Російської Федерації до тимчасово окупованої частини Донбасу прибули ешелони з військовою технікою, цистерни з пальним, вагони з боєприпасами, продукти харчування та зимове обмундирування для бойовиків. Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«На станцію «Іловайськ» приїхали два ешелони з військовою технікою та матеріально-технічними засобами для ведення бойових дій, шість цистерн з паливно-мастильними матеріалами, на станцію «Харцизьк» – сім вагонів з боєприпасами, два – з продуктами харчування та один – із зимовим обмундируванням, на станції «Кутейникове» та «Ровеньки» – по сім цистерн з паливно-мастильними матеріалами», – сказав Лисенко.

Нагадаємо, протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще восьмеро дістали поранення.

Впродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку – 31.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: