Росія зводить нову військову базу в 50 км від кордону України

Росія зводить нову військову базу в 50 км від кордону України

Там були помічені більше десятка великих наметів і стільки ж військових машин у тимчасовому таборі на розчищеному майданчику в лісі

Росія зводить нову військову базу за півсотні кілометрів від українського кордону. У Клинцях Брянської області росіяни розбили тимчасовий військовий табір. Зараз туди прибувають війська та техніка мотострілецької дивізії з Єкатеринбурга.
Як стало відомо, нова база стане ще однією ланкою в лінії оборони, яку створює Росія для захисту від сил НАТО.
Як повідомляє Reuters, російське Міноборони офіційно не визнало перекидання військ у Клинці, але чиновник місцевої адміністрації сказав, що місто було обране як місце нової дислокації дивізії і поки туди прибули близько 240 військових.
Крім того, зазначається, що у Клинцях, які знаходяться приблизно в 50 кілометрах від кордону з Україною, були помічені більше десятка великих наметів і стільки ж військових машин у тимчасовому таборі на розчищеному майданчику в лісі, де війська будуть розквартировані на той час, поки не буде готова їх постійна база.
За словами заступника глави адміністрації міста Олега Клетного, війська з мотострілецької дивізії РФ почали прибувати в місто ще 30 травня.
Нагадаємо, нещодавно Москва ініціювала передислокацію 23-ої окремої мотострілкової бригади з Самари до Білгородської області - також поблизу кордону з Україною - та будівництво нової бази в Ростовській області.
Джерело: 5 канал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: