Росіяни знищать українську полуницю

Росіяни знищать українську полуницю

Партію до РФ ввозили під виглядом продукції з Сербії

Россільгоспнагляд пільно слідкує за тим, що українська продукція не потрапляла до РФ. Сьогодні відомство попередило ввезення 12 тонн української полуниці, яка була потрапила у країну під виглядом сербської продукції. Про це повідомляється в прес-релізі російського відомства, передає російська інформагенція.

Партія ввозилася в супроводі білоруського сертифікату, в якому місцем походження товару значилася Сербія.

«При проведенні огляду вантажу на упаковці товарів виявлені численні сліди зриву етикеток, а також фрагменти етикеток з інформацією про походження товару – Україна», - йдеться в повідомленні.

Партія полуниці буде знищена.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 року Російська Федерація призупиняє поставки українських товарів. Табу поширюється на товари сільгоспвиробництва, сировина та продовольство, країною походження яких є США, країни Європейського Союзу, Канада, Австралія, Норвегія, Україна, Республіка Ісландія та Князівство Ліхтенштейн, Республіка Албанія, Чорногорія. Забороняються продукти тваринництва, включаючи м'ясо великої рогатої худоби, свинину, харчові субпродукти, рибу й ракоподібні, молоко й молочні продукти, овочі, ковбаси тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: