Російські хакери атакували мережу Республіканської партії США – The Wall Street Journal

Російські хакери атакували мережу Республіканської партії США – The Wall Street Journal
Хакери використовували ті ж методи, які застосовувалися для злому електронної пошти демократів

У республіканців система безпеки виявилася кращою, ніж у демократів

Російські хакери, котрі, як повідомлялося раніше, проникли в комп'ютерні системи Національного комітету Демократичної партії США, робили аналогічні спроби щодо республіканців. Про це повідомило видання The Wall Street Journal із посиланням на посадових осіб, поінформованих про спробу злому.

За даними газети, можливі зловмисники використовували ті ж методи, які застосовувалися для злому електронної пошти демократів, проте хакери не змогли обійти систему безпеки, встановлену в комп'ютерній мережі Національного комітету Республіканської партії.

Видання звинувачує у спробі злому російську розвідку, проте зазначає, що в даному випадку її зусилля були «менш агресивними і наполегливими», ніж під час проникнення в системи Демократичної партії.

«Лише один обліковий запис електронної пошти, пов'язаний зі співробітником НКРП, який давно покинув свою посаду, було обрано метою (злому)», - йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські хакери проникли в бази даних національного комітету Демократичної партії США та отримали доступ до досьє Дональда Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: