Російські окупанти терміново вербують «кадри» на Донбас після втрат на Світлодарській дузі

Російські окупанти терміново вербують «кадри» на Донбас після втрат на Світлодарській дузі

Серед бойовиків фіксуються випадки відкритої непокори та невдоволення умовами служби.

Основним джерелом комплектування особовим складом бойовиків на Донбасі є вербувальні центри на території Російської Федерації. Про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй сторінці у Facebook.

 

«...Основним джерелом комплектування особовим складом бойових підрозділів залишаються вербувальні центри на території РФ, зокрема у містах Курськ, Ростов-на-Дону, Новочеркаськ», - зазначили у розвідці.

За інформацією ГУР, до частин та підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК ЗС РФ, які зазнали значних втрат під час боїв в районі «Світлодарського виступу», активно набирають поповнення, проте кандидати погоджуються служити виключно у підрозділах забезпечення та категорично проти призначення до складу бойових підрозділів.

Крім того, як зазначають розвідники, у зв'язку із незадовільним матеріальним і продовольчим забезпеченням несення чергування на передових позиціях 11 окремого мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ морально-психологічний стан бойовиків залишається на низькому рівні. Зокрема, фіксуються випадки відкритої непокори та невдоволення умовами служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: