Російські спецслужби поселили Януковича у Підмосков’ї

Російські спецслужби поселили Януковича у Підмосков’ї
Януковича поселили на дачу після втечі з України

Віктора Януковича, який займав у 2010 – 2014 роках пост президента, поселили на дачу за височенним парканом

Віктора Януковича, який займав у 2010 – 2014 роках пост президента, поселили на дачі у Підмосков’ї, яка контролюється російськими спецслужбами. Про це зізнався депутат Держдуми РФ Іосиф Кобзон, сусідом якого і виявився Янукович, пишуть dni.ru.

За словами російського депутата, Януковича туди поселили після втечі з України.

«У Баковці (це мікрорайон міста Одинцово Московської області – ред.) паркан до паркану зі мною - ми цю споруду в жарт називаємо «Китайська стіна» - сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після [втечі з України]. Огорожу такої висоти ви й уявити собі не можете! Ця дача в Баковці контролюється нашими відповідними органами», - розповів він.

«Але від кого ти ховаєшся? Адже якщо захочуть тебе дістати, то дістануть де завгодно. І броньовані машини не допоможуть - ти ж виходиш з неї, і башка залишається. Ось приклад - чоловік Максакової, убитий в Києві», - додав Кобзон.

Нагадаємо, екс-президент Віктор Ющенко зізнався, що після скандальних виборів 2004-2005 року, на яких переміг, він мав розмову з дружиною свого суперника Віктора Януковича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: