Російські військові на Донбасі масово пишуть рапорти на звільнення, але їх не відпускають

Російські військові на Донбасі масово пишуть рапорти на звільнення, але їх не відпускають

В частинах російської армії, що виконують злочинні накази на сході України, почастішали випадки нервових зривів

Критичний некомплект особового складу частин та з’єднань 1 і 2 АК ЗС Росії на Донбасі призводить до надмірного фізичного та психологічного навантаження на військовослужбовців і, як наслідок, до нервових зривів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«8 липня ц.р., після чергової відмови командування задовольнити рапорт про звільнення з військової служби (дострокове розірвання контракту), навмисно підірвав гранату у розташуванні підрозділу військовослужбовець 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ громадянин Росії Бадмаєв Доржи Анатолійович (27.01.1972 р.н., мешканець м.Еліста, Республіка Калмикія)», - інформує ГУР.
За його даними, 7 липня вчинили бійку та стрілянину на передових позиціях 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ громадяни Росії Євген Кірьяков (20.07.1987 р.н., Республіка Алтай) та Віктор Прохоров (09.09.1986 р.н., Республіка Адигея).
«Загалом з початку липня ц.р. до штабів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ надійшло 424 рапорти на дострокове розірвання контракту щодо проходження військової служби, які на цей час залишаються без розгляду», - повідомляє ГУР Міноборони України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: