Відповідь санкціям США: російський депутат розтоптав свій iPad

Відповідь санкціям США: російський депутат розтоптав свій iPad

У Росії планують ввести заборону на американські товари

Депутат муніципалітету Ярославля, лікар Дмитро Петровський виклав відеоролик - відповідь на американські санкції проти Росії.

Відео Петровський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

В опублікованому відео депутат кладе на підлогу свій планшет iPad і топче його ногами. Таким чином, випливає із заяви Петровського, мають зробити всі керівники країни, які оголосили війну США щодо санкцій.

«У нашій країні планується заборона на американські товари - ми, депутати, повинні показати приклад», - підписав Петровський в коментарях до відео, де користувачі соцмережі висловлювали здивування побаченим.

Він також закликав прем'єр-міністра Дмитра Медведєва взяти приклад і вже самому подати приклад іншим росіянам.

«Я хочу побачити, як він топче свій айфон, я це зробив ... Інакше не чесно. Якщо ми говоримо, що відмовляємося від американської продукції - починаємо з себе. Я почав», - пише депутат.

У коментарях до своїх записів Петровський пояснив, що буде користуватися китайським телефоном і планшетом, але марки не уточнив.

«Авто французьке, велосипед чеський, американськими ліками я не користуюся«, - додав депутат.

Петровському натякнули, що в знак протесту йому слід також піти з Facebook. Парламентарій залишив цю репліку без відповіді.

Нагадаємо, у відповідь на санкції США проти Росії депутати Держдуми запропонували ввести заборону на державні закупівлі американського софта. Обмеження можуть торкнутися і контрактів окремих юридичних осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: