Російський публіцист: Савченко треба дистанціюватися від тих дурнів, які очолюють Київ

Російський публіцист: Савченко треба дистанціюватися від тих дурнів, які очолюють Київ

Звільнення Савченко є її власною заслугою і не пов'язане з діями української влади, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Звільненій з ув'язнення в РФ українській льотчиці Надії Савченко не слід співпрацювати з нинішнім керівництвом країни. Таку думку в ефірі програми «Персонально ваш» на «Ехо Москви» висловив російський публіцист Олександр Невзоров.

«Я думаю, звичайно, що їй треба стрімко і безжально дистанціюватися від тих дурнів, які сьогодні очолюють Київ, тому що при всій симпатії до України ну неможливо цих людей запідозрити в наявності хоч якогось інтелекту. Все, що вони роблять, - це гранично нерозумно, може бути, це не більше нерозумно, ніж те, що робить Росія, але Росію ми зараз не обговорюємо, ми говоримо про Україну», - сказав він.

За словами Невзорова, він з симпатією ставиться до президента країни Петру Порошенко, але не може «не бачити тієї дурості, яку робить Київ».

Публіцист підкреслив, що заслуга в звільненні українки належить їй самій, а не главі держави.

«Цього домоглася сама Савченко - перш за все тим, що вона стала винятковою за своєю значимістю силою, сильною фігурою, тим, що вона прогриміла на весь світ, а це тільки її заслуга, повірте. Якби це була трішечки інша людина, то про якусь українську льотчицю не дізнався би і не почув ніхто, і ніякому Порошенко вона близько не була б потрібна», - вважає Невзоров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: