Розенко прокоментував спалювання шин біля будинку матері

Розенко прокоментував спалювання шин біля будинку матері

Віце-прем'єр вважає це частиною інформаційної кампанії проти себе

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко вважає, що акція зі спалюванням шин біля будинку його матері – частина інформаційної кампанії проти нього. Про це він сказав журналістам після засідання уряду, пише Інтерфакс-Україна.

«Вони вирішили вдарити по найбільш болючому, адже вдарили сьогодні не по мені, вдарили по моїй 75-річної матері. По мамі вдарили, яка є власником і живе в цьому будинку. Добре, що ми вчора вивезли її з цього будинку, тому що знали, що будуть відбуватися такі провокації в будинку, де вона живе 10 років», - сказав віце-прем'єр.

Розенко нагадав, що не повинен був декларувати цей будинок, оскільки живе окремо від матері і декларує своє майно і своєї сім'ї.

«Це частина інформаційної кампанії проти мене, яка ведеться проти мене щонайменше останні півроку. Півроку тому за поданням Служби безпеки України ми припинили виплати на окуповані території для 250 тис. осіб, які нібито були пенсіонерами і отримували виплати. На сьогоднішній день за відновлення виплат звернулося 150 тис. осіб», - сказав віце-прем'єр.

Нагадаємо, в селі Погреби під Києвом сьогодні підпалили шини біля будинку матері Розенка. В акції брали участь близько 15 осіб. Після того як до них ніхто не вийшов, вони повісили на паркан особняка плакат – «Акт обстеження матеріально-побутових умов проживання» Павла Розенка. У ньому зазначено, що учасники акції вимагають відставки віце-прем'єра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: