Розвідка опублікувала нові прізвища російських військових, які воюють на Донбасі

Розвідка опублікувала нові прізвища російських військових, які воюють на Донбасі
Фото з відкритих джерел

ГРУ Міноборони просить «всіх свідомих громадян Росії" упізнати знайомих та «допомогти родичам повернути їх додому живими"

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало списки російських військових, які анонімно воюють на території України у зоні АТО.

Відповідне повідомлення ГРУ МОУ розмістило у своєму Facebook.

«Головне управління розвідки Міністерства оборони України продовжує цілеспрямовано збирати факти щодо військовослужбовців російських окупаційних військ, які беруть участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України та звертається до всіх свідомих громадян Росії провести впізнання та допомогти родичам повернути їх додому живими»- йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ГУР МО України ідентифіковано офіцерський склад 5 окремої мотострілецької бригади (військова частина 08805, м.Макіївка) 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил Російської Федерації, який «здійснює безпосереднє керівництво підготовкою та веденням бойових дій на Волноваському напрямку, спрямованих на зрив Мінських домовленостей, знищення цивільної інфраструктури Донбасу, що призводить до загибелі мирних мешканців». Зокрема, саме цей підрозділ брав участь в обстрілі населених пунктів Новотроїцьке, Новогнатівка та Таранчук у червні-серпні цього року.

ГРУ Міноборони України підкреслює, що усі зазначені особи є військовими злочинцями та підлягають відповідному покаранню згідно з нормами міжнародного та українського права. «Нагадайте рідним та близьким зазначених військових злочинців, що вони гинуть не за Батьківщину, а за режим Путіна, а також про те, що гроші, зароблені на крові вбитих громадян України різних національностей принесуть тільки нещастя та злидні!», - зазначається у зверненні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: