Саакашвілі попередив, що нової траси Одеса-Рені цього року не буде

Саакашвілі попередив, що нової траси Одеса-Рені цього року не буде

Нова траса повинна забезпечити хороше автомобільне сполучення між Бухарестом та Києвом, що призведе до зростання транзитних перевезень

Нова траса Одеса-Рені не з'явиться в цьому році.

Про це заявив глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі в аеропорту Київ (Жуляни), пише ЦТС.

«На жаль, в цьому році ми не побудуємо нову дорогу (Одеса-Рені)», - заявив він.

Як відомо, нова траса повинна забезпечити гарне автомобільне сполучення між Бухарестом та Києвом, що призведе до зростання транзитних перевезень. Розмови про її будівництво ведуться вже багато років.

При цьому губернатор додав, що ремонт діючої дороги проводиться. Всі необхідні тендери відбулися.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко провів нараду з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і Михайлом Саакашвілі, під час якого обговорювалося, як прискорити будівництво автодороги Одеса-Рені.

Були визначені джерела фінансування з державного бюджету, митних надходжень і з боку країн ЄС. Під час наради досягнуто домовленості, що будівельні роботи розпочнуться в кінці травня.

Дорога Одеса-Рені була побудована в 1940-1950 роках і давно вичерпала свій ресурс. На 228 кілометрах дороги потрібно провести поточний середній ремонт, на 61 кілометрі - провести капітальний ремонт. Також потрібно побудувати майже 6 кілометрів об'їзної дороги навколо Рені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: