Савченко каже, що не збирається виходити з «Батьківщини»

Савченко каже, що не збирається виходити з «Батьківщини»
Фото Global Look Press

Я не перебіжчик, я не виляю хвостом», - Савченко

Народний депутат Надія Савченко заявила, що не має наміру залишати фракцію «Батьківщини» у Верховній Раді, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Я ще сиділа в тюрмі, а мені вже писали: «Вийди з «Батьківщини», створюй свою партію та інше». Я пояснила, що я служила в армії 10 років, мені там не подобалося практично все. Але я не тікала з армії, я намагалася змінити структуру зсередини. Я не перебіжчик, я не виляю хвостом», - заявила вона.

«Коли ми (з партійцями, - ред.) зустрілися вперше, я сказала, що буду працювати для народу, бо мене обрав народ, але буду мати свою думку, буду прислухатися. Так і буде далі», - підкреслила Савченко. Депутат зазначила, що за термін роботи в парламенті вона має намір принести максимально користі. «Депутат – це виборна посада, і він заступає на певний строк, як у в'язниці на відсидку. У мене ще залишився певний строк відсидки. За цей термін я повинна максимально зробити щось хорошее», - сказала вона.

«Я залишаюся з партією «Батьківщина». Що буде далі? Я не хочу грати в цю довгу політику, я пропоную перезавантажити підхід до цього», - резюмувала Савченко.

Як повідомлялось, Надія Савченко розпочала безстрокове голодування з вимогою визволення українських заручників, утримуваних на окупованому Донбасі та в Росії. Також вона закликала родичів полонених їхати до Києва та організовувати акції протесту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: