Савченко вже не хоче ні в президенти, ні в міністри оборони

Савченко вже не хоче ні в президенти, ні в міністри оборони
Фото: «Новая газета»

«Бажання немає, але я можу»

Народний депутат Надія Савченко заявляє, що не хоче бути ні президентом, ні міністром оборони. Про це вона сказала в інтерв’ю «Новой газете».
«Як мене дістала ця маячня! – відреагувала Савченко на згадку, що в суботу вона заявляла про готовність очолити Міноборони. - Я сказала, що якщо треба буде, то я готова. Але це не означає, що хочу. Я говорила, що у нас багато капітанів знають краще генералів, як має працювати Міністерство оборони. А чим далі (за званням) - тим менше совісті. Я не боюся роботи, але це не означає, що я вже біжу займати посади».
Вона нагадала, що її «в президенти міряли, а зараз опустили до міністра оборони». «Що ж так слабо?», - сказала Савченко.
«Ви зрозумійте, не хочу я ні в міністри, ні в президенти. Бажання немає, але я можу. І якщо скаже народ, то я як солдат, який повинен виконати наказ, піду, і сили у мене є», - запевняє вона.
За словами Савченко, у неї є тільки одне бажання - щоб в Україні стало краще. «Якщо я зможу зробити це, не будучи прем'єром або президентом, то навіть краще», - зазначила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: