Савченко заявила, що бачила, як починався розстріл Небесної Сотні на Майдані

Савченко заявила, що бачила, як починався розстріл Небесної Сотні на Майдані

Савченко бачила, як починалась стрілянина На Майдані

Нікому не вигідно відкрити правду про розстріл Небесної Сотні до кінця. Про це заявила Надія Савченко, народний депутат України, ветеран АТО, колишня бранка Кремля.

«Я бачила, як починалася стрілянина. Що відбувалося саме того дня, як починалося, що говорилося зі сцени спочатку, що говорилося потім. Я бачила, звідки були постріли – з готелю, ще звідкись, оці снайперські кулі», - заявила Савченко.

 Водночас Надія зізналася, що була у той день на Майдані.

«Я бачила там те, що бачила, робила те, що робила. Дала свідчення слідчим по Майдану. 21 квітня – черговий допит», – пояснила Савченко.

Нардеп заявила, що має власне бачення усіх подій. «Я сказала про це слідчим. Поки не стану це озвучувати. Бо бачила більше, ніж може хтось, і комусь хотілося б у те вірити.

Але якщо вони не доведуть справу до кінця, то коли розпочнемо народним трибуналом розслідування – тоді й можна буде відкрити карти. Зараз не час вносити смуту», – відзначила Савченко.

Ветеран АТО прокоментувала інформацію про втечу беркутівців після звільнення з СІЗО до Росії.

На думку нардепа, «Беркут» був пішаком для Януковича і Захарченка. «Вони знайшли олов’яних солдатиків, щоб їх «покрошили». Звичайно, ніколи не досягнуть під час розслідування до Януковича. Він говорив, що «Беркут» перевищив свої повноваження, він наказів нібито не віддавав. Я не знаю, чи беркутівці втекли, але якщо переїхали в Росію, то, певне, одержали гарантії безпеки.

Вони тут відсиділи досить довгий термін – їх то арештовували, то звільняли. Я думаю, що всі покази вони дали. Не думаю, що вони такі дурні, щоб чогось не знали. Справа в тому, чи будуть слідчі афішувати інформацію і на кого це виведе», – зауважила Савченко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: